Bazar books

Magazin 24

Publicerad: 2013-04-07

"Den finländska deckarförfattaren Leena Lehtolainen besökte Kolsva bibliotek onsdagen den 20 mars.
Leena Lehtolainen. Finlands deckarförfattare Leena Lehtolainen debuterade som väldigt ung, redan som 12- åring, och är idag Finlands mest framgångsrika deckarförfattare med nästan 2 miljoner sålda böcker och rättigheter sålda till 28 länder. Leena Lehtolainen är aktuell med elfte delen av den populära romanserien om kriminalkommissarie Maria Kallio. Thrillern "Var är alla flickor nu" är en stark och medryckande skildring av krocken mellan invanda traditioner och dagens mångkulturella värld. Det är en berättelse om en vardag som styrs av gamla sanningar och invant beteende. Lehtolainen har alltid ett stort samhällsengagemang i sina romaner." 
Västra Mälardalens största nyhetssajt Magazin 24 http://www.magazin24.se/


Länkar till böcker
Var är alla flickor nu?
Länkar till författare
Leena Lehtolainen
Print