Bazar books

Dålig karma- en bibliotekariers drömbok

Publicerad: 2013-06-10

"En sådan här bok får oss bibliotekarier att ropa bingo! Att tipsa om "roliga böcker" upplevs av många som svårare än något annat då humor kan se så olika ut…. Sådana böcker gör de flesta av oss fulla i skratt även om det förstås inte finns några helt säkra kort när det gäller humor. Denna nya humorbok är inte bara rolig utan innehåller faktiskt en hel del djup också… Jag uppskattar mycket Safiers kvicka humor som syns i var och varannan mening i boken. När en bok börjar så här bra blir jag alltid en aning orolig om den ska hålla hela vägen. Det gjorde den här - och faktiskt lite till! Läs den!" Bloggen Bokguldet - lästips från Säters bibliotek

Läs hela recensionen här

 

Länkar till böcker
Dålig karma
Länkar till författare
David Safier
Print