Bazar books

Stor medkänsla och mycket humor om det nutida Spanien

Publicerad: 2013-08-29

"I Den omöjliga kärlekens hus ( Christina López Barrio ) ger författaren oss en bild av livet i Spanien under denna tid. Boken innehåller mycket av mystik och romantik. Det är i vissa fall en mörk skildring av vardagslivet men där finns också mycket kärlek och framtidstro. Detta är en släktkrönika från Spanien och författaren har lyckats få fram både det ljusa och det mörka i kvinnornas öde och den är skriven men stor medkänsla och mycket humor. Jag antar att boken bör räknas in under kategorin feel-good och det sätt på vilket den är skriven gör att när man väl börjat läsa den är det svårt att sluta. Jag måste säga att den fascinerade mig." Bloggen Bokparet

 

Länkar till böcker
Den omöjliga kärlekens hus
Print