Bazar books

Dålig Karma – frisk fläkt i bokfloden

Publicerad: 2013-10-10

"Vilken frisk fläkt!  Dålig karma av David Safier lockade mig redan med omslaget(…). Språket flyter lätt och humorn är ständigt närvarande. Han har hittat ett annorlunda sätt att närma sig relationsproblematiken. Vad skulle du ha ändrat i ditt eget liv om du fått chansen att leva om det? Eller om du hade fått se det utifrån. Författaren lyfter även tankar kring djurförsök ur ett nytt perspektiv(….) Förutom att jag är glad över att jag ha mött ett nytt författarskap, som faller mig i smaken och som jag förväntar mig många fler härliga romaner från, så kommer jag fortsättningsvis att ha lite svårt för att äta kött. VEM är det jag äter upp nu?"
Feelgoodbibliotekarien, läs mer på http://dorasbokprat.blogspot.se/2013/09/dalig-karma.html

Länkar till böcker
Dålig karma
Länkar till författare
David Safier
Print