Bazar books

Magisk saga för vuxna

Publicerad: 2013-10-21

"Det är som en saga, fast för vuxna! Även fast tempot är långsamt och det inte händer så mycket hela tiden så fastnar jag på en gång.

Jack och Mabel är två älskvärda karaktärer och det är spännande att följa deras kamp för att starta ett nytt liv i ödemarken. Det är hårt och kallt men ändå så mycket värme av den kärleken som finns mellan de två. Gillar verkligen Esther som är deras närmsta granne, hon tillför humor och lättar upp stämningen i boken som i vissa delar känns tung och sorgsen. Språket är vackert och lättläst och hela boken känns lite magisk. (…)jag hoppas verkligen att den får den uppmärksamhet den förtjänar!) Magdalena Fridh, Maddes bokblogg

http://bokgodis.blogspot.se/2013/10/snobarnet-av-eowyn-ivey.html

 

 

Länkar till böcker
Snöbarnet
Länkar till författare
Eowyn Ivey
Print