Bazar books

Poetisk Salvadoreña

Publicerad: 2013-10-10

"Samartin tar oss genom Anas resa från barndom till vuxenliv, fattigdom till rikedom, nunneliv till ett liv som barnflicka. Hon upptäcker nya saker om sig själv, brottas med sitt förflutna och sina känslor. Såväl sina känslor för barnen som för herr och fru Trellis. Som läsare kommer jag verkligen nära Ana och hon känns som en nära vän. En annan karaktär som jag gillar är syster Josepha som har en viktig roll i Anas liv. Särskilt mycket tycker jag om Samartins språk. Det är enkelt och poetiskt. Närvarande. Hon får mig att bli en del av berättelsen. Jag kan utan problem skapa mig en bild av karaktärerna och miljön. Detta är helt klart en ny favoritförfattare och jag kan nämna att jag köpte ALLA hennes böcker när jag var på bokmässan i Göteborg! I Salvadoreña har jag också fått en fin signering!" Bloggen …med näsan i en bok, läs mer på

http://mednasanienbok.blogspot.se/2013/10/salvadorena-cecilia-samartin.html

Länkar till böcker
Salvadoreña
Länkar till författare
Cecilia Samartin
Print