Bazar books

Salvadoreña fascinerar och värmer

Publicerad: 2013-11-01

"Samartin beskriver med en klarhet och finkänslighet ett barns upplevelse av att få hela sin familj och omgivning utrotad att det går rakt in i hjärtat. Jag kommer inte ifrån känslan att Anas historia är inte är alltigenom påhittad - detta har hänt.(…) Särskilt mycket tycker jag om Samartins språk. Det är enkelt och poetiskt. Närvarande. Hon får mig att bli en del av berättelsen. Jag kan utan problem skapa mig en bild av karaktärerna och miljön. Detta är helt klart en ny favoritförfattare och jag kan nämna att jag köpte ALLA hennes böcker när jag var på bokmässan i Göteborg!" Bokbloggen Med näsan i en bok

 

http://mednasanienbok.blogspot.se/2013/10/salvadorena-cecilia-samartin.html

Länkar till böcker
Salvadoreña
Länkar till författare
Cecilia Samartin
Print