Bazar books

Snöbarnet en mycket stark debut

Publicerad: 2013-11-01

"Jag fryser när jag läser Snöbarnet. I romanen har Ivey lyckats fånga kylan och otillgängligheten i Alaska under tjugotalet. Jag kan nästan känna de isiga vindarna bita mig i kinderna. Men även skönheten och kärleken till ett land, som stundtals är oförlåtande, finns närvarande. Kanske är det inte underligt att jag efter ett tag nästan blir förälskad i platsen, jag med.(…)Snöbarnet är en mystisk och gåtfull berättelse som definitivt passar i vintertider. Ivey har lyckats skulptera fram karaktärer som känns realistiska och som är som dina vänner vid slutet av boken. En mycket stark debut." Bokbloggen C.R.M Nilsson

http://lacrimamens.com/blog/snobarnet-av-eowyn-ivey.html

Länkar till böcker
Snöbarnet
Länkar till författare
Eowyn Ivey
Print