Bazar books

Dålig karma – författaren som skämtar om religion

Publicerad: 2013-12-03

"En tysk komedi om buddism och reinkarnation. Eller om Jesus som återföds i vår tid. Den som skriver om sådana osannolika ämnen och går i land med det är David

Safier, framgångrik romanförfattare." Kyrkans tidning intervjuar Safier om sitt författarskap och om romanen Dålig karma i det senaste numret . "Boken har fått en stor och entusiastisk publik och David Safier berättar att 80 procent av läsarna säger att de skrattade hela tiden men att 20 procent också grät mycket. En nyckelmening i boken uttrycker huvudpersonen Kims insikt att hennes antagonist Nina tar vara på sitt liv, något som hon själv aldrig gjorde som människa. David Safier nickar instämmande. - Ingen är hundraprocentigt nöjd med sitt liv, men i dag kan vi förändra våra liv - om vi vill. Det är det sorgsna, det är när människor inser det som de gråter." Läs hela intervjun i senaste numret av Kyrkans tidning.

Länkar till författare
David Safier
Print