Bazar books

Den lilla bokhandeln i Paris är en av de väldigt få böcker som jag kommer att läsa om inom en snar framtid

Publicerad: 2016-06-01
Den lilla bokhandeln i Paris är en av de väldigt få böcker som jag kommer att läsa om inom en snar framtid

Bokbloggen Boklysten tycker om Den lilla bokhandeln i Paris!

Böcker om böcker är ju någonting som en boknörd absolut inte kan motstå. Det blir inte heller lättare när bokens omslag är väldigt vackert och lockande.Jag kände direkt att det här var en bok för mig!

Tanken på att ordinera olika böcker för olika känslomässiga åkommor är faktiskt rätt så tilltalande och inte alls alltför otrolig. Jag tror de flesta som läser mycket väljer nästa bok efter hur de mår dvs vad som passar sinnesstämningen just då för att man ska må bra.

Miljöbeskrivningarna i den här boken är underbara och man känner dofterna, hör fågelkvittret och känner solen och värmen. Och det här resulterar i att jag faktiskt blir vansinnigt sugen på att åka flodbåt genom franska landsbygden.

Lite här och var dyker det sedan upp en del tankar/idéer/citat kring livet, kärleken och böcker och min tanke varje gång när något sådant dyker upp är "Det där måste jag skriva upp!" så boken är verkligen full med sådant man gärna vill komma ihåg.


Jag är så förtjust i den här boken att den hamnar direkt bland Årets favoriter och jag vet att Den lilla bokhandeln i Paris är en av de väldigt få böcker som jag kommer att läsa om inom en snar framtid och/eller när jag behöver läsa något som får mig att le och bli alldeles varm och mjuk inombords.

Länk till hela recensionen här! http://boklysten.blogspot.se/2016/06/den-lilla-bokhandeln-i-paris-av-nina.html

Länkar till böcker
Den lilla bokhandeln i Paris
Länkar till författare
Nina George
Print