Bazar books

4 av 5 till De sju systrarna!

Publicerad: 2017-11-16
4 av 5 till De sju systrarna!

Bokbloggen A Bookaholic Swede har läst första boken i romansviten om de sju adoptivsystrarna, och ger boken 4/5 i betyg!

"De sju systrarna är en fantastisk bok. Något som jag märkt tidigare är att Lucinda Riley är otroligt bra på att skriva så inlevelsefullt att man kan verkligen se allting framför sig. I denna bok så beskriver hon Rio de Janeiro så målande att det känns som om jag vore där. Jag var inte alls insatt i själva bygget av kristusstatyn i staden och att använda sig av det som grund för en kärlekshistoria var verkligen underbart. Jag fann boken mycket bra och jag ser fram emot att få läsa nästa bok och följa nästa syster på hennes äventyr."

Här hittar ni länk till hela recensionen:
http://bookaholicswede.blogspot.se/2017/11/bookreview-de-sju-systrarna-seven.html

De sju systrarna är en fantastisk bok. Något som jag märkt tidigare är att Lucinda Riley är otroligt bra på att skriva så inlevelsefullt att man kan verkligen se allting framför sig. I denna bok så beskriver hon Rio de Janeiro så målande att det känns som om jag vore där. Jag var inte alls insatt i själva bygget av kristusstatyn i staden och att använda sig av det som grund för en kärlekshistoria var verkligen underbart. Jag fann boken mycket bra och jag ser fram emot att få läsa nästa bok och följa nästa syster på hennes äventyr.De sju systrarna är en fantastisk bok. Något som jag märkt tidigare är att Lucinda Riley är otroligt bra på att skriva så inlevelsefullt att man kan verkligen se allting framför sig. I denna bok så beskriver hon Rio de Janeiro så målande att det känns som om jag vore där. Jag var inte alls insatt i själva bygget av kristusstatyn i staden och att använda sig av det som grund för en kärlekshistoria var verkligen underbart. Jag fann boken mycket bra och jag ser fram emot att få läsa nästa bok och följa nästa syster på hennes äventyrDe sju systrarna är en fantastisk bok. Något som jag märkt tidigare är att Lucinda Riley är otroligt bra på att skriva så inlevelsefullt att man kan verkligen se allting framför sig. I denna bok så beskriver hon Rio de Janeiro så målande att det känns som om jag vore där. Jag var inte alls insatt i själva bygget av kristusstatyn i staden och att använda sig av det som grund för en kärlekshistoria var verkligen underbart. Jag fann boken mycket bra och jag ser fram emot att få läsa nästa bok och följa nästa syster på hennes äventyr.

 

Länkar till böcker
De sju systrarna
Länkar till författare
Lucinda Riley
Print