Bazar books
Dröm en liten dröm - pocket

Jamie Ford

Dröm en liten dröm - pocket

Författare: Jamie Ford
Översättare: Mia Ruthman
Originaltitel: Songs of Willow Frost
Genre: Utländsk skönlitteratur
ISBN: 9789170284731
Recensionsdatum: 2016-02-15
Bindning: Pocket

"Helt underbar!" – P4 Västmanland 

"Gripande och tragisk berättelse..." – Expressen Söndag


Den kinesisk-amerikanske pojken William Eng har bott på ett katolskt barnhem sedan den dag hans mors livlösa kropp bars bort. På sin tolvårsdag får William och de andra föräldralösa barnen åka till Moore Theatre för att gå på bio. Så snart William ser den vackra skådespelerskan, känd som "Willow Frost", på den vita duken är han säker på att det är hans älskade ah-ma. Med sin blinda vän, den modiga Charlotte, rymmer han från barnhemmet för att leta efter sin mor i ett tufft och ovänligt Seattle. 


Dröm en liten dröm är berättelsen om en djärv och ambitiös pojke på jakt efter sin mor, om en kvinnas längtan att genom sången och skådespeleriet skapa sig ett nytt liv och om en generation kinesiska migranter som växer upp i Depressionens USA. 

Det finns 0 kommentarer till denna bok

Det finns ännu ej några kommentarer tioll denna bok, var först med att kommentera.

Skriv ett inlägg


Jamie Ford har också skrivit

Jamie Ford

Jamie Ford

Hotellet på hörnet av Bitter och Ljuv är JAMIE FORDS debutroman. Han har utsetts som New York Times bästsäljande författare, där Hotellet i hörnet av Bitter och Ljuv har legat i 40 veckor. Den toppar även bästsäljarlistorna i Norge, både som inbunden och pocket. Den har även översatts till 23 språk. Jamie Ford bor idag i New York.

Visa författarpresentation