Bazar books
Hundra lyckliga dagar

Fausto Brizzi

Hundra lyckliga dagar

Författare: Fausto Brizzi
Översättare: Helena Monti
Originaltitel: Cento giorni di felicità
Genre: Utländsk skönlitteratur
ISBN: 9789170284694
Recensionsdatum: 2016-09-28
Bindning: Inbunden

De tre viktigaste dagarna i Lucio Battistinis liv: dagen han föddes, dagen hans fru svarade ja på hans frieri och dagen han dog.


Men stopp ett tag. Låt oss backa bandet till den dag Lucio upptäcker att han enbart har tre månader kvar att leva och inser att han måste förändra sitt liv. Han har inte många rätt hittills. Faktum är att han har blivit utslängd av sin fru efter att ha varit otrogen och nu sover i ett förrådsrum på sin svärfars bageri. Från och med nu måste livet ta en annan riktning - och varje ögonblick räknas!


Detta är Lucios berättelse om hans sista 100 dagar i livet. Han lovar sig själv att göra dem till de bästa i hans liv och ger sig ut på en resa genom Italien, fast besluten att vinna tillbaka sin fru, skapa oförglömliga minnen för sina barn och till slut bli den man han var menad att bli. 


100 intensiva kapitel - ett för varje dag Lucio har kvar i livet - tar oss genom 100 lyckliga dagar, en bok lika delikat som en nygräddad munk och en cappuccino om morgonen. 


Rapp, rörande och ofta dråplig påminner 100 lyckliga dagar oss om att livet är en gåva att aldrig ta för givet.

Det finns 0 kommentarer till denna bok

Det finns ännu ej några kommentarer tioll denna bok, var först med att kommentera.

Skriv ett inlägg


Fausto Brizzi

Fausto Brizzi

Fausto Brizzi är en italiensk regissör, manusförfattare och filmproducent. Filmen Notte prima degli esami (The Night Before The Exams), hans debut som regissör, blev en enorm framgång och gav honom mängder av utmärkelser såsom ansedda filmpriset David di Donatello. 100 lyckliga dagar är hans första roman. 

Visa författarpresentation