Bazar books
Recept för ett lyckat äktenskap

Kate Kerrigan

Recept för ett lyckat äktenskap

Författare: Kate Kerrigan
Översättare: Gabriella Andersson
Originaltitel: Recipes for a perfect marriage
Genre: Svensk skönlitteratur
ISBN: 9789170281228
Recensionsdatum: 2007-04-20
Bindning: Inbunden

Full av tvivel återvänder matskribenten Tressa till New York från sin smekmånad. Har hon gift sig med den hopplöst snygge Dan av rädsla för att bli ensam, och inte av kärlek? På sin bröllopsdag fick hon i present sin mormors dagböcker. Tressas irländska mormor, Bernadine, gifte sig på 1930-talet med den tystlåtne och inte särskilt spännande läraren James. Familjen hade inte råd att betala hemgiften som krävdes för att hon skulle få gifta sig med sin stora kärlek, Michael. Insmuget bland dagbokens sidor med tidlösa recept på sylt, bröd och rabarberpaj döljer sig berättelsen om Tressas morföräldrar, mamma och till sist henne själv. Och snart inser hon att hon har fått en riktig gåva. Det hon upptäcker är inget mindre än hemligheten bakom ett lyckat äktenskap.

Recept för ett lyckat äktenskap är en insiktsfull och hjärtevärmande roman som utmanar dagens idealföreställning om romantik och tar upp frågan om sann kärlek verkligen är något man kan lära sig.

Det finns 0 kommentarer till denna bok

Det finns ännu ej några kommentarer tioll denna bok, var först med att kommentera.

Skriv ett inlägg


Kate Kerrigan

Kate Kerrigan

Kate Kerrigan har gjort sig känd som en smart författare med syrlig skärpa. Idag bor hon med make och son i Dublin och är redaktör för tidskriften

Visa författarpresentation