Bazar books
Skönhet ur askan - pocket

Cecilia Samartin

Skönhet ur askan - pocket

Författare: Cecilia Samartin
Översättare: Mia Ruthman
Originaltitel: Beauty For Ashes
Genre: Utländsk skönlitteratur
ISBN: 9789170285325
Recensionsdatum: 2019-06-14
Bindning: Pocket

Cecilia Samartin är tillbaka med med en stark och viktig skildring av hur mänskligheten mot alla odds förmår att läka även de djupaste sår. 

Moldaviens landsbygd. Inesa förbereder sig för sin bröllopsdag och hennes nittonåriga hjärta har aldrig varit lyckligare. Mitt i förberedelserna kidnappas hon och blir brutalt bortrövad från sin älskade familj.


En liten by i Mexiko. Karla, 15 år, tvingas ta hand om sin lillasyster när modern försvinner. Hon förälskar sig i en charmerande man som uppvaktar henne ihärdigt - men hans kärlek har dolda motiv.


Ohio, USA. Lilla Sammy önskar sig rosa tygskor och mat till sin katt. När styvpappan förgriper sig på henne försvarar hon sig - och barndomen får ett abrupt slut. 


Tre ensamma och rädda flickor vars liv strålar samman i Las Vegas, staden som aldrig sover, där de kastats in i en mörk och ohygglig värld. Nära den absoluta botten finner de varandra och stärkta av gemenskapen i sin vänskap bestämmer de sig för att fly. Tillsammans påbörjar de resan mot friheten. 


Cecilia Samartin är tillbaka med med en stark och viktig skildring av hur mänskligheten mot alla odds förmår att läka även de djupaste sår. En gripande läsupplevelse som kommer att stanna kvar hos läsaren länge!


En mycket rörande bladvändare som har alla förutsättningar för att bli en ny samartin-bästsäljare i höst. - VG


Samartin är tillbaka i högform! - bok365.no (5/6)

Det finns 0 kommentarer till denna bok

Det finns ännu ej några kommentarer tioll denna bok, var först med att kommentera.

Skriv ett inlägg


Cecilia Samartin har också skrivit

Cecilia Samartin

Cecilia Samartin

Kubanskfödda Cecilia Samartin har sålt en miljon böcker bara i Norge och har passerat både Stieg Larsson och Dan Brown på bästsäljarlistorna.

Visa författarpresentation