Lucinda Riley - författaren till succéserien om de sju systrarna

Ta del av nyheter och spännande erbjudanden

De sju systrarna är succéserien som har förtrollat en hel värld, men vi tror att ni är några läsare som fortfarande har läsupplevelsen kvar!

Vi tror att behovet av att få dyka in i fiktiva världar är extra stort just nu och därför ger vi på Bazar Förlag bort e-boken av den första delen De sju systrarna – GRATIS. Allt du behöver göra är att fylla i din mejladress så får du ett mejl med en länk till vår onlineshop där priset på e-boken just nu är satt till 0 kr.

Erbjudandet gäller endast för e-boken. Genom att ange din mejladress godkänner du att vi lägger till dig i vår lista för nyhetsbrev kring författarskapet Lucinda Riley. (Det går att avanmäla dig när som helst.)

Med nyhetsbrevet får du:

JAG VILL GÄRNA HA EN GRATIS E-BOK AV DE SJU SYSTRARNA

Det låter härligt med både gratis e-bok och nyhetsbrev om Lucinda Riley.

visste du att...

Om böckerna

Lucinda Rileys succéserie om De sju systrarna har förtrollat en hel värld. Det är en berättelse om familj, kärlek och identitet.

De sju systrarna – Maias bok

Mer om boken

Maia D’Aplièse har länge isolerat sig i sitt barndomshem, det vackra slottet Atlantis vid Genèvesjön. Men efter att hennes adoptivfar hastigt går bort förändras allt. När hennes fem systrar kommer hem för att ta farväl av fadern får de alla varsin ledtråd, en nyckel till deras förflutna.

Maias ledtråd för henne till en förfallen herrgård i Rio de Janeiro, där den äventyrslystna Izabela Bonifacio levde åttio år tidigare. Tillsammans med en brasiliansk författare avslöjar Maia sanningen om sitt ursprung och vågar äntligen öppna upp sig för kärleken.

Stormsystern – Allys bok

Mer om boken

Den framgångsrika seglaren Ally D’Aplièse återvänder till sitt barndomshem när hon nås av nyheten om sin adoptivfars hastiga bortgång. Där tilldelas hon och hennes fem systrar varsin ledtråd som fadern efterlämnat. En pusselbit som ska hjälpa dem att finna sina rötter …

Ally reser till Norge, och där upptäcker hon en etthundra år gammal historia om en sångerska som inte bara har kopplingar till kompositören Edvard Grieg, utan också till henne själv. Ju mer Ally lär sig om den bortglömda Anna Landvik, desto mer förstår hon om sitt förflutna.

Skuggsystern – Stars bok

Mer om boken

Star D’Aplièse står vid ett vägskäl efter hennes adoptivfars hastiga död. Han efterlämnade varsin ledtråd till Star och hennes fem systrar, så att de skulle kunna ta reda på mer om sitt urpsrung.

Ett antikvariat i London blir första steget på Stars resa. Hon får nya vänner och inser att hon har kopplingar till en kvinna vid namn Flora MacNichol, som etthundra år tidigare slets mellan passionerad kärlek och sina plikter mot familjen.

Floras otroliga livshistoria förändrar Star. Hon kan äntligen stiga ut ur sin syster CeCes skugga och öppna sitt hjärta för kärleken.

Pärlsystern – CeCes bok

Mer om boken

Den konstnärliga CeCe har alltid känt sig vilsen. Efter att hennes adoptivfar gått bort står hon ensam kvar utan sin ständiga skugga, systern Star. Innan han dog efterlämnade fadern ledtrådar till CeCe och hennes fem systrar, pusselbitar som skulle hjälpa dem att finna sina rötter.

CeCes ledtråd för henne till Australien, där den skotska prästdottern Kitty McBride hundra år tidigare fann kärleken och blev en framgångsrik pärlfiskare. Hur hänger deras liv samman? Och hur ska CeCe någonsin kunna hitta hem och acceptera sig själv som den hon är?

Månsystern – Tiggys bok

Mer om boken

Tiggy D’Aplièse verkar besitta en nästintill övernaturlig förmåga att läka och kommunicera med djur. Hon tar tjänst på det skotska godset Kinnaird, hos den gåtfulle och grubblande Charlie. 

Där träffar hon även Chilly, en gammal romsk man som bekräftar att hon har helande krafter och att nyckeln till hennes förflutna finns i de magnifika grottorna utanför Sacromonte. Där föddes en flicka vid namn Lucía år 1912 som med tiden blev La Candela, den mest framgångsrika flamencodansösen av sin tid.

När Tiggy inser hur hennes liv hänger samman med Lucías, faller många pusselbitar på plats.

Fler böcker av Lucinda Riley

Utöver serien om De sju systrarna så har Lucinda Riley skrivit flera fristående böcker som också finns tillgängliga på svenska.

Mer om boken

Posy Montague fyller snart sjuttio och bor fortfarande i sitt vackra familjehem, Admiral House i Suffolk. Här tillbringade hon sin barndom och här har hon själv uppfostrat sina barn. Men trots alla fina minnen och den fantastiska trädgård hon själv har skapat, inser Posy att hon inte längre kan blunda för verkligheten. Huset håller på att förfalla och hon måste sälja det.

Som om inte det vore nog dyker plötsligt Freddie upp – hennes stora kärlek som övergav henne för femtio år sedan. Posy har svårt att lita på honom, och det hon inte vet är att både Freddie och Admiral House döljer en fruktansvärd hemlighet.

Mer om boken

Elvaåriga Anahita, från en förnäm men fattig indisk familj, inleder en livslång vänskap med den viljestarka och bortskämda prinsessan Indira. Väninnan Anahita följer med Indira till England just innan första världskriget bryter ut. I England träffar hon Donald Astbury, motvillig arvinge till den avsides belägna herrgården Astbury, och hans intrigerande mor.

Nittio år senare möter vi den unga amerikanska filmstjärnan Rebecca Bradley. Hon har världen för sina fötter, men när hennes turbulenta förhållande med den lika välkände pojkvännen tar en oväntad vändning blir hon lättad när hon inser att hennes kommande filmroll, där hon spelar debutant på 20-talet, för henne långt från offentlighetens ljus till ett avlägset hörn av den engelska landsbygden. Strax efter att filmproduktionen startat på det nu förfallna Astbury Hall dyker Ari Malik, Anahitas barnbarn, oväntat upp, sökande efter svar från sin familjs förflutna. Han och Rebecca börjar tillsammans avslöja de hemligheter som hemsökt släkten.

JAG VILL GÄRNA FÅ SPÄNNANDE NYHETER OM LUCINDA RILEY!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att löpande få nyheter om Lucinda Riley och hennes böcker!