Arkösundserien

Lär känna Louise och Arkösundserien

Jag heter Louise Strömberg och är i grunden livscoach och yogalärare. Min livliga fantasi, kärlek till att skriva och längtan efter att beröra och inspirera, är grunden i mitt författarskap.

Där vildblommorna växer är den första delen i Arkösundserien. En serie där varje bok bjuder på en ny spännande kvinnlig huvudkaraktär och hennes inre resa till ett mer helhjärtat och modigt liv. Varje berättelse utspelar sig på den verkliga skärgårdsorten Arkösund utanför Norrköping, men från och med andra boken så vävs även historiska livsöden in som tar oss med på fängslande äventyr runt om i världen.

Slå på videon för att få höra ännu mer om Louise och hennes Arkösundserie!

Köp boken på Adlibris

Lär känna Louise och Arkösundserien

Om Där vildblommorna växer

Maya Björk har till synes allt man kan önska sig – ett prestigefyllt arbete på en framgångsrik startup, en partner hon älskat sedan studietiden och en livsstil i Stockholms innerstad som de flesta drömmer om. Men på mindre än en sekund tas allt ifrån henne.

När Maya tror att livet håller på att ta slut, hamnar hon istället i den lilla skärgårdsorten Arkösund och påbörjar en resa som hon snart inser är den största av dem alla.

Där vildblommorna växer är en bok om att gå vilse för att sedan för första gången upptäcka sig själv på de mest oväntade platser. Om vad som kan hända när man tvingas släppa taget om allt det man tror att man vill ha och förväntas vara, för att istället lära sig förstå vad som är viktigt på riktigt.

Om Där vildblommorna växer
Och så en sneakpeak på omslaget till nästa del i serien …

Och så en sneakpeak på omslaget till nästa del i serien …

Några ord från förläggaren

När jag läste Där vildblommorna växer föll jag direkt för huvudkaraktären Maya, som gör en både inre och yttre resa. Efter en livskris av gigantiska mått hittar hon slutligen hem i idylliska Arkösund i den östgötska skärgården. Som läsare njuter man när hon steg för steg släpper taget om det hon trott att hon vill ha och förväntas vara, för att i stället omfamna livet fullt ut och öppna upp sig för ny kärlek och vänskap. Jag älskade också Louises beskrivning av kommande delar i serien. Likt en svensk Lucinda Riley kommer hon att låta Arkösund vara navet i varje del, medan karaktärerna letar efter svar på sina livsgåtor i olika delar av världen och i olika tidsepoker. Varje del har en ny huvudkaraktär, men Maya och hennes nya vän Siv kommer alltid finnas med i bakgrunden.

Karin Linge Nordh, Förläggare

Några ord från förläggaren