Direkt med

<b>Linus Jonkman i samtal med Anders Sjöqvist</b>

Linus Jonkman i samtal med Anders Sjöqvist

24 mars 2021, kl. 20.00: Linus är aktuell med Handbok för introverta, en kunskapsinjektion avsedd att hjälpa introverta att komma till sin rätt på livets olika arenor. Han har tidigare skrivit boken Introvert : den tysta revolutionen.

<b>Ulrica Norberg i samtal med Anders Sjöqvist</b>

Ulrica Norberg i samtal med Anders Sjöqvist

31 mars 2021, kl. 20.00: Ulrica är friskvårdsprofilen som är lika mångsidig som kunnig. Hon är nu aktuell med boken Nyfiken – Väck ditt inre geni. Med inspiration från forskning, filosofi, kultur och socialpsykologi tar författaren Ulrica Norberg ett nytt grepp på mänsklighetens viktiga egenskap - nyfikenhet.

<b>Ulrika Rolfsdotter i samtal med Karin Linge Nordh</b>

Ulrika Rolfsdotter i samtal med Karin Linge Nordh

7 april 2021, kl. 20.00: Debutromanen Rovhjärta är en drabbande kriminalroman inspirerad av folktro, historiska mordfall och 1600-talets häxprocesser. Det är också den första delen i en suggestiv spänningsserie som utspelar sig i det trolska Ångermanland, där Ulrika är född och uppvuxen.

<b>Kicki Sehlstedt i samtal med Karin Linge Nordh</b>

Kicki Sehlstedt i samtal med Karin Linge Nordh

28 april 2021, kl. 20.00: Bara ett offer är Kickis tredje del i Probono-serien. Vi får följa den färgstarka kriminologen Kajan Berglund och den grävande journalisten Aida Svantesson. En spännande och aktuell kriminalroman som handlar både om metoo och det rättslösa skuggsamhälle som många lever i mitt ibland oss.

<b>Lisa Bjurwald och Kerstin Dejemyr i samtal med Anders Sjöqvist</b>

Lisa Bjurwald och Kerstin Dejemyr i samtal med Anders Sjöqvist

3 maj 2021, kl. 20.00: Kerstin Dejemyr och Lisa Bjurwald är aktuella med boken Gärningsmannen är polis. Kerstin Dejemyrhar fler decenniers erfarenhet som polis och var med och startade polisens Metoo-upprop #Nödvärn, efter vilket hon såg sig tvingad att lämna myndigheten. Tillsammans med den undersökande journalisten och författaren Lisa Bjurwald samlar de här förödande vittnesmål från polisstationer runt om i landet och granskar vad exakt myndigheten gör för att få bukt med problemen.

<b>Eleonore Holmgren i samtal med Karin Linge Nordh</b>

Eleonore Holmgren i samtal med Karin Linge Nordh

9 juni 2021, kl. 20.00: Eleonore debuterar med Sista sommaren, en roman om den unge Adam som gömmer sig på 86-åriga Brittas sommarställe och en sommar som kommer att förändra deras liv.

<b>Ninni Schulman i samtal med Josefine Sundström</b>

Ninni Schulman i samtal med Josefine Sundström

15 september 2020, kl. 20.00: Tioårsjubilerande Ninni Schulman är efter sex hyllade kriminalromaner i Hagfors-serien aktuell med den hudlösa, självbiografiska romanen Flickebarn nr 291.

<b>Olof Lundh i samtal med Fredrik Wikingsson</b>

Olof Lundh i samtal med Fredrik Wikingsson

22 september 2020, kl. 20.00: Landslaget bakom kulisserna med Sveriges meste fotbollsjournalist! Landslaget enligt Lundh utkommer den 23 september, en insatt rapport från pressläktare och mixade zoner kring laget som engagerar större delen av det svenska folket.

<b>Mattias Ribbing i samtal med Anders Sjöqvist</b>

Mattias Ribbing i samtal med Anders Sjöqvist

8 oktober 2020, kl. 20.00: Blir vi dummare av vårt skärmanvändande eller utvecklar det nya förmågor hos oss? Vi behöver strategier för sådant vi inte har haft strategier för tidigare. I Mattias Ribbings bok Skärmsmart får vi precis det, guidning genom spännande forskning och innovativa sätt att ta sig an vardagsproblemen.

<b>Per Holknekt i samtal med Anders Sjöqvist</b>

Per Holknekt i samtal med Anders Sjöqvist

17 november 2020, kl. 20.00: Per Holknekts och Karin O’Connors The Moneyfest utmanar gamla traditioner, river protokoll och vänder upp och ner på slitna modeller för att i stället bygga om och bygga nytt.

<b>Ola Jennersten i samtal med Anders Sjöqvist</b>

Ola Jennersten i samtal med Anders Sjöqvist

1 december 2020, kl. 20.00: Ola Jennersten är docent i zooekologi, fotograf och expert på biologisk mångfald och internationell naturvård. I hans bok Naturlycka : vår värdefulla biologiska mångfald tar han oss med till vår fascinerande och levande natur och berättar kunnigt och medryckande i ord och i bild.