Bazar Förlag, 2022-10-19

Bazar Förlag presenterar stolt omslaget till Atlas: Historien om Pa Salt

Atlas: Historien om Pa Salt är den efterlängtade, avslutande delen på Lucinda Rileys fantastiska saga om de sju systrarna som utkommer den 11 maj 2023. Idag presenterar Bazar det svenska omslaget för boken.

Atlas: Historien om Pa Salt spänner över en livstid av kärlek och förlust, tar med läsaren på en resa över gränser och världshav och utgör ett oförglömligt slut på en internationell världssuccé.

De sju systrarna har samlats på båten Titan för att ta ett sista avsked av den mystiska far de alla älskade så djupt. Till allas förvåning valde Pa Salt att ge nyckeln till deras förflutna till den sjunde systern som äntligen hittats. Men för varje sanning som avslöjas uppstår en ny fråga.

Systrarna tvingas inte bara inse att de knappt kände sin far, de måste dessutom acceptera att hans sedan länge begravda hemligheter fortfarande kan ha konsekvenser för deras liv.

 

Har du tidigare inte läst den förtrollande serien, hittar du allt du behöver veta om serien här: https://www.selmastories.se/artikel/alla-bocker-i-de-sju-systrarna-serien/