Bazar Förlag, 2021-07-05

DIREKT MED publiceras som bonusmaterial i ljudbokstjänsterna!

Sedan 2020 har Bazars samtalserie DIREKT MED varit en del av våra böckers lansering och det är nu ett etablerat koncept där vi bjuder in aktuella författare att prata om sin bok, sitt skrivande och mycket mer! För att läsare och lyssnare ska kunna ta del av samtalen precis när det passar dem, och i anslutning till boken, publicerar vi nu dessa samtal som ljud där ljudböcker finns.  

Säsong 1 består av samtal med Britt Peruzzi, Esther Kazen, Ninni Schulman, Olof Lundh, Mattias Ribbing, Per Holknekt och Ola Jennersten, vi lanserar de första avsnitten under sommaren på streamingtjänsterna. Avsnitten taggas så att de enkelt kopplas ihop med boken, på så vis får vi en fin effekt av att lyssnare till boken även hittar till avsnittet och vice versa. 

Alla avsnitt i Säsong 2 publiceras tidig höst, därefter följer säsong 3 löpande under hösten i samband med utgivningen av titeln. 

Så, har ni beslutsångest inför nästa bokval i hängmattan i sommar, tipsar vi er alla att bryta av med ett avsnitt av DIREKT MED Bonusmaterial.