Bazar Förlag, 2023-03-14

Läs "Konsten att lyssna" i din bokcirkel!

Konsten att lyssna är en perfekt bokcirkelbok som kan öppna upp samtal kring hur vi lyssnar på oss själva och de runt omkring oss. Därför har författaren till boken, Annika Telléus, tagit fram bokcirkelmaterial. Idag, den 14 mars, utkommer boken i ett nytt, behändigare format som passar perfekt för bokcirkeln.

 Konsten att lyssna handlar om superkraften som vi alla besitter, att lyssna på varandra och på sig själv. När vi verkligen lyssnar på varandra så skapar vi tillitsfulla relationer med ökad trygghet och färre konflikter. Lyssnar vi på oss själva blir vi tydliga, äkta och hittar vår rätta plats i livet. Boken är lättillgänglig, hoppfull, klok och ger verktyg för att lösa upp knutar mellan människor.

Med boken som bakgrund har Annika nu tagit fram material som bokcirklar kan använda. Det ska inte bara fördjupa förståelsen för bokens innehåll, utan utgör även en övning i det Konsten att lyssna lär ut.

Har du kanske fallenhet för att lyssna på andra, är bra på att lyssna på dig själv, eller är en person som verkligen blir lyssnad på? Oavsett, så kan Konsten att lyssna hjälpa till med att hitta balansen mellan dessa tre. I er bokcirkel kan ni diskutera denna balans, samtala om vad som fångade er uppmärksamhet och hitta olikheter och likheter i varandras upplevelse av boken. Målet är att öppna upp för förståelse för varandras styrkor och svagheter och att bli bättre lyssnare, tillsammans.


HÄR
kan du köpa boken!


Bokcirkelmaterial hittar du här:

Inför bokcirkel: https://www.youtube.com/watch?v=FsTZ822XpAE

Eftersnack: https://www.youtube.com/watch?v=8-nVEe3fg4E


Om författaren: 

Annika Telléus lyssnade under många år på kunder och medarbetare över hela världen för HMs räkning. Hon är idag en uppskattad och efterfrågad kurs-och workshopledare i ledarskap, kommunikation, presentationsteknik och konsten att lyssna. 2019 blev hon framröstad till en av Sveriges 100 mest populära föreläsare.